Newsletter engleza-online.ro - Primeste noutatile engleza-online.ro prin e-mail
engleza-online.ro - Resursa ta online pentru limba engleza! engleza-online.ro
engleza pentru tine
Home / Newsletter


Contact  

Newsletter gratuit engleza-online.ro
Doresti sa inveti o limba straina sau mai multe?
Inscrie-te la newsletterul gratuit pentru limbi straine de la engleza-online.ro:

Vreau sa invat:
In continuare urmeaza informatii despre modul in care sunt protejate informatiile dumneavoastra:

Q: Ce inseamna newsletterul engleza-online.ro?
A: Periodic, veti primi un e-mail care va contine informatii ajutatoare despre invatarea unei limbi straine, precum si alte articole specifice site-ului nostru.

Q: Ce se intampla cu adresa mea de e-mail?
A: Newsletter-ul nostru functioneaza cu permisiunea dumneavoastra. Daca ati primit acest newsletter, din datele noastre rezulta ca ati oferit adresa dumneavoastra de e-mail cu scopul de a primi informatii pe viitor de pe site-ul engleza-online.ro sau alte site-uri afiliate. Respectam timpul si atentia dumneavoastra controland frecventa e-mailurilor noastre.

Daca considerati ca ati primit e-mailuri nesolicitate, trimise prin acest newsletter, sau care par trimise prin acest newsletter, va rugam trimiteti o copie cu acel e-mail impreuna cu comentariile dumneavoastra la adresa contact@engleza-online.ro pentru o revizuire.

Q: Pot sa ma dezabonez de la newsletter?
A: Da, in fiecare e-mail va exista un link prin care va puteti dezabona automat.

Q: Cum imi este protejata intimitatea?
A: Folosim diverse sisteme de securitate pentru a proteja pierderea, folosirea gresita sau alterarea datelor folosite de sistemul nostru.

Nu vom oferi, vinde sau inchiria informatii personale cu nimeni pentru uz promitional fara permisiunea dumneavoastra sau daca nu este ordonat de un tribunal. Informatiile dumneavoastra sunt disponibile doar angajatilor in scop organizatoriu si pentru a va contacta sau trimite e-mailuri pe baza cererii dumneavoastra.

Q: Folosirea de semnale web (Web Beacons)
A: Cand va trimitem e-mailuri, putem include un semnal web pentru a ne permite sa determinam numarul de oameni care deschid e-mailurile noastre. Atunci cand apasati pe un link intr-un e-mail, putem inregistra acest raspuns individual pentru a ne permite sa rafinam oferta noastra pentru dumneavoastra. Semnalele web colecteaza doar informatii limitate, cum ar fi cookieuri, data la care a fost vizionata o pagina si descrierea paginii pe care se afla semnalul web (URL-ul).

Semnalele web pot fi refuzate cand sunt trimise prin e-mail. Daca nu doriti sa primiti semnale web prin e-mail, trebuie sa refuzati imaginile si codul HTML (selectati doar Text) atunci cand cititi un e-mailStudiile dumneavoastra
Facultate terminata
Facultate in curs
Scoala Profesionala
Liceu terminat
Liceu in curs
8 clase
Masterat, Doctorat

Engleza-Online.ro

© 2005 - engleza-online.ro